Orissaare sõimerühm ootab jalgrattaid (3)

Orissaare lasteaia Päikesekiir Jänkude rühm võtab vastu kodus nurka seisma jäänud sõidukorras kolme- või neljarattalisi jalgrattaid.

“Rattasõiduga on hea arendada lapse jalalihaseid,” põhjendas lasteaiaõpetaja Ülle Sülla, lisades, et kuna rattad on kallid, siis lasteaed neid osta ei jaksa. Tänutäheks rataste annetajatele on lasteaiaõpetajate suur tänu ja laste säravad silmad.

Orissaare aleviku lapsed käivad lasteaias ka oma ratastega, ent need, kes elavad kaugemal, ei saa ratast kaasa tuua. “Siis oleks meil kaugema piirkonna lastele ka midagi anda,” tähendas Ülle Sülla.

Tema sõnul hoolitsevad nad rataste edaspidise käekäigu eest ise, aga hea oleks, kui rattad, mis tuuakse, oleksid sõidukorras. Praegu on lasteaial üksainus kunagi Rootsi abist saadud jalgratas ja seegi vajab remonti.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 255 korda, sh täna 1)