Leisis saab nüüd ujuda ka laupäeviti (5)

KATSELISELT AVATUD LAUPÄEVITI: Maie Erin ütles, et kevad on lähenemas ja õuetööd nõuavad oma osa, seega ei oska praegu arvata, kui sageli maainimesed ujulasse jõuavad. Foto: Sander Ilvest

KATSELISELT AVATUD LAUPÄEVITI: Maie Erin ütles, et kevad on lähenemas ja õuetööd nõuavad oma osa, seega ei oska praegu arvata, kui sageli maainimesed ujulasse jõuavad. Foto: Sander Ilvest

Katseliselt on Leisi ujula märtsis ja aprillis avatud ka laupäeviti. Kahe kuu külastatavuse järgi otsustatakse, kas ujula jääb edaspidigi laupäeviti avatuks või mitte.

“Ei oska praegu veel midagi öelda, sest üks päev ei näita ju veel midagi,” ütles Leisi keskkooli ujulainstruktor Maie Erin, lisades, et möödunud laupäeval oli ujujaid küll vähevõitu. Esimene külastaja tuli kell 13 ja järgmised kella 17 paiku.

“Aga eks see paista, kas laupäevane ujulapäev õigustab ennast või mitte,” märkis Erin. Ta lisas, et kevad on ka lähenemas ja õuetööd nõuavad oma osa, seega ei oska praegu arvata, kui sageli maainimesed ujulasse jõuavad.

Pühapäeviti ei saa ujula külastatavuse üle aga kurta. “Osa inimesi, kes laupäeval teevad kodutöid, võtab siis pühapäeval aega iseenda jaoks,” ütles Erin, lisades, et pühapäevase kellaajaga on inimesed harjunud.

Enamik ujula külastajaid on keskealised. Pühapäeval on ujula avatud kl 11–16 ja kl 17 algab kooli aulas tavaliselt kinoseanss. “Nii et ma ei arva ka seda, et ujula peaks pühapäeval kauem lahti olema,” märkis Maie Erin.

Laupäeval töötab ujulas instruktorina Taimi Kangur ja töötab ka koristaja. Laupäeviti oodatakse ujujaid kl 11–20, tööpäeviti kl 17–21. Ujula on avatud ka koolivaheajal.

21. märtsil on ujulas Saaremaa omavalitsustöötajate spordipäev, siis on ujula kl 18–19 reserveeritud võistlusteks. 22. märtsil kl 11 on tulemas Leisi valla lahtised meistrivõistlused ujumises, kuhu on oodatud osalejad ka väljastpoolt valda. Selleks tuleb teatada oma nimi, vanus ja ala, kus soovitakse osaleda aadressil ujula@leisi.oesel.ee või telefonil 58 044 665. Vaata lisa http://leisi.oesel.ee/Ujula/.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 566 korda, sh täna 1)