Täna öösel võib esineda katkestus EMT Saaremaa ja Muhu tugijaamade töös

Ööl vastu 6.märtsi ajavahemikul 03.00-05.00 võib Elioni võrguseadmete plaanilise hooldustöö tõttu esineda kuni kahetunnine katkestus ka EMT Saaremaa ja Muhu tugijaamade töös.

Katkestus võib kesta lühemat aega või jääda klientidele üldse märkamatuks, maksimaalne katkestuse võimalik kestus on kuni kaks tundi. Tööd on vajalikud klientidele jätkuvalt parima kvaliteediga EMT ja Elioni teenuste osutamiseks. Tööd teostatakse öösel väikseima teenusekasutusega ajal, et kliente võimalikult vähe häirida. Kui töödest tingitud katkestuse perioodil on vaja EMT mobiilinumbrilt helistada hädaabinumbrile 112, tuleb mobiilist eemaldada SIM-kaart, mille järel valib telefon antud piirkonnas esimese toimiva mobiilsidevõrgu. Elion ja EMT paluvad vabandust töödest põhjustatud võimalike ebamugavuste pärast.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 228 korda, sh täna 1)