Saare Erek näitab end Londonis (1)

Ettevõtluse arendamise sihtasutus (EAS) korraldab kümnele Eesti ehitusettevõttele ühisstendi sel nädalal Londonis toimuval messil Ecobuild 2014. Teiste seas on messil esindatud ka Saaremaal tegutsev Saare Erek AS.

Ecobuild on maailma suurim keskkonna- ja energiasäästliku ehituse, planeerimise ja projekteerimise mess. EAS-i varasem kogemus on tõestanud, et ühisstend loob ettevõtetele parema võimaluse külalisi ligi meelitada ja nendega kontakti saada.

EAS-i juhatuse liige Martin Hirvoja ütles, et messil osalevate ettevõtete eelis on paindlikkus ja võime valmistada kliendi vajadustele vastavaid “rätsep-lahendusi” ka ehitusvaldkonnas.

Eesti ettevõtted tutvustavad messil puitmaju, ehitusmaterjale, projekteerimisteenuseid jm. Eesti ettevõtetest on lisaks esindatud Finnlamelli Eesti OÜ, Matek AS, Doordec OÜ, Rake AS, Art Doors OÜ, Rexest Grupp OÜ, Gravicon EE OÜ, Barrelmann OÜ ja TEMPT OÜ.

Mess toimub 4.–6. märtsini Londonis. Eesti ettevõtete osalemist kaasrahastatakse Euroopa regionaalarengu fondist.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 490 korda, sh täna 1)