Jörgen Liik: kogu aeg tuleb endalt küsida, miks mina siin laval olen (2)

ARENG ALLES ALGAB: Kuigi Jörgen Liik lõpetab sel kevadel lavakunstikooli, ütleb ta ise, et ei ole siis veel valmis näitleja. “Sellest hetkest areng alles algab.“ Foto: erakogu

Märts on teatrikuu ja sel puhul sobib juttu ajada mõne teatriusku inimesega. Õnneks on läbi aegade Eesti teatrimaastikul ilma teinud üksjagu saarlasi. Üks neist, kelle suuremad tegemised veel ees, on lavakooli lõpetav Jörgen Liik.

Mõnusa kohvilauajutu peame sedakorda asendama telefoniusutlusega, sest Jörgen jõuab kodusaarele järjest harvem. Tegelikult on see hea, sest noortele näitlejatele on kõige tähtsam töö, töö ja veel kord töö.
“Paraku küll! Ega ma väga tihti tõesti saarele jõua. Töid ja tegemisi on päris palju,” möönab Jörgen Liik.

Millega seoses me hakkame kümne aasta pärast meenutama: aa, see oli ju see 26. lend!?

Tibusid loetaksegi umbes kümne aasta pärast. Praegu meie areng näitlejana alles algab. Eks aastate pärast ole näha, kellest milline näitleja on saanud. Ja ma tõesti loodan, et keegi ei pea siis hakkama meenutama, milline oli 26. lend. Tahaks, et meie tööd ja tegemised kõneleksid endi eest.

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 633 korda, sh täna 1)