Kristel Aaslaid mängib uues teleseriaalis ehitusmeest (1)

EHITUSMEES MIŠA: Saaremaalt pärit Kristel Aaslaid mängib uues seriaalis tõupuhast “ehitusmeest”. Foto: TV3

EHITUSMEES MIŠA: Saaremaalt pärit Kristel Aaslaid mängib uues seriaalis tõupuhast “ehitusmeest”. Foto: TV3

10. märtsist on TV3 ekraanil esmaspäevaõhtuti täiesti uus ja teravmeelne telesari “Padjaklubi”, kus lööb kaasa juba seriaalis “Ment” kuulsust kogunud saarlanna.

“Esialgu, kui kuulsin, mis karakter see on, mõtlesin, et ega väga vahet olegi,” rääkis “Mendis” n-ö karmi eite mänginud Kristel Aaslaid, kes nüüd ilmub ekraanile ehitusmehe rollis. “Aga Miša on selline sõbralikum ja leebem variant.” Kristeli sõnul on Miša üle võtnud kõik meeste maneerid. “Ütleme, et olen seal selline poisslaps-juula nagu mu ema tavatses kunagi öelda selliste tüdrukute kohta,” lausus ta.

Tegelikult on naisel meherolli mängida Kristeli sõnul üsna keeruline. Nimelt kardab Kristel selles rollis just üle mängida, et läheb nii-öelda liiga “jou-jouks” kätte ära, kuid õnneks on režissööri märkused alati abiks.
“Veidi on rolli sisseelamist puudu, sest kuigi ma ise ei ole ka just mingi naiselikkuse etalon, ei oska ma veel päris õiget kohta leida selle mees-naise poolte vahepeal,” rääkis Kristel.

Samas rõõmustas ta, et kui ta “Mendis” liitus näiteseltskonnaga kolmandas hooajas, kui enamik neist olid juba kaua koostööd teinud ja suurteks sõpradeks saanud, siis nüüd alustati koos ja arenetakse koos ning on nagu rohkem üheshingamist ja peretunnet.

Peategelast Mariat mängib Katariina Ratasepp, ambitsioonikat Kristinat Kertu Moppel, kroonilist valetajat Laurat Grete Klein ja Mišat Kristel Aaslaid.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 832 korda, sh täna 1)