Annika Köster käis NBA tähtede mängul

KORVPALLURID: Annika Köster lasi end pildistada koos Darryl Dawkinsiga. Foto: erakogu

KORVPALLURID: Annika Köster lasi end pildistada koos Darryl Dawkinsiga. Foto: erakogu

Läbi aegade kõige suureskoorilisemas NBA tähtede mängus alistas idakonverentsi meeskond lõpuks läänekonverentsi tähed 163 : 155. Seda kõike jälgis kohapeal saarlannast korvpallur Annika Köster.

“Nii raske on leida õigeid sõnu, väljendada emotsioone ja elamusi,” rääkis tänu Sprite’i viskevõistluse võitmisele USA korvpalliliiga NBA tähtede mängule pääsenud Annika Köster. “Kogu see reis tervikuna oli ise juba nii suur elamus – mängud, pealtpanekuvõistlused, staaride trennid ja mitu kontserti.”

Kösteri sõnul ei osanud ta eelnevalt suurt midagi oodata, kuna polnud enne USA-s käinud ega ka sellisel üritusel nagu NBA Allstar Weekend osalenud. Muidugi lootis ta, et reis tuleb vinge ja meeldejääv ning seda see kindlasti ka oli.

“Kogu see reis oli üks suur üllatus, sest ma ei teadnud, mis järgmisena juhtub,” nentis Annika Köster, kellel oli oma sõnul pidevalt väike ärevus sees. Kõige rohkem ootas ta koos reisikaaslase Karl-Peeter Junkiga ikkagi põhiüritust ehk siis Allstar-mängu, mis oli igati ootamist väärt.

“Kõik meeldis väga, kuigi naljakas oli see, et meile organiseeriti kogu aeg transport järgmisele üritusele, mis tegelikult toimus mõnesaja meetri kaugusel. Tihti istusime 45 minutit ummikus, kuigi jalutades oleks oluliselt kiiremini kohale jõudnud.”

New Orleansis toimusid samal ajal ka Mardi Gras’ pidustused, tänavad olid dekoreeritud ja pidu käis 24 tundi ööpäevas. Kohata võis mitmeid kuulsusi.

Annika Kösteri sõnul oli kogu aeg hästi kiire, kuna programm oli tihe ja kõikjale oli vaja jõuda. Samas sai ta teha päris palju pilte staaridest, nii korvpalluritest kui ka lauljatest. Pildile ja videole jäid Shaquille O´Neal, Tony Parker, Lebron James, Snoop Dog, Vanilla Ice jne. “Oleks tahtnud saada pilti Lebron Jamesiga, aga ta abikaasa ütles, et nad ei tohi pilte teha ega autogramme jagada,” rääkis VIP-ide peol osalenud Annika Köster. Pea-
esineja oli seal Drake ja kohal olid Lebron James, Kevin Durant, Kevin Hart, James Harden ja teised staarid.

Annika Köster ütles, et sai indu korvpalli edasi mängida. “Kuna hooaeg on pikk ja mänge palju, tekib vahepeal tahes-tahtmata motivatsioonipuudus, kui oled pealegi mitu tähtsat mängu kaotanud,” märkis korvpallur, kes sõidab juba sel nädalal Valgevenesse, et mängida Eclexi naiskonnaga Eurocup’i ja Euroliiga võistkondadega Balti liiga vahegrupis.

Tähtede mängu võitjate parim oli Kyrie Irving, kes viskas 31 punkti ja andis 14 resultatiivset söötu ning valiti ka kohtumise kõige väärtuslikumaks mängijaks. Carmelo Anthony lisas 30 punkti, tabades 13 kolmepunktiviskest kaheksa. Läänekonverentsi meeskonnas viskasid nii Blake Griffin kui ka Kevin Durant 38 punkti.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 661 korda, sh täna 1)