Kuus päeva Orissaare isetegevuse sees

LÕBU LAIALT: Tekstiga tutvuvad Ivar Viil, Helje Basihhina, Malle Ige. Foto: Elina Kalm

LÕBU LAIALT: Tekstiga tutvuvad Ivar Viil, Helje Basihhina, Malle Ige. Foto: Elina Kalm

Nad tulevad enamasti õhtuti. Neid kannustab see miski, mis soojas toas teleka ees mõnulemise asemel iga ilmaga kodust välja kisub. Olgu see siis isetegemissoov, hea seltskond, enese proovilepanek või lihtsalt ajaveetmisviis. Sõbrapäeval oma 55. sünnipäeva tähistava Orissaare kultuurimaja taidlusringid osalejate vähesuse üle ei kurda.

Hoolikalt kogutud kroonika rohkest pildi- ja jutumaterjalist võib näha, et siinne kant on edukate taidlejate poolest alati tuntud olnud. Praegugi on sooja ja sõbraliku Anu Viljaste juhatusel toimivas roosas sammastega majas tegutsemas kümmekond isetegevusringi.

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 372 korda, sh täna 1)