BC Hundid alistas esiliigas BC Kalev II

Eesti meeste korvpallimeistrivõistluste esiliigas võitis ASSA Lukud / Kuressaare BC Hundid BC Kalev II 90 : 76.

“Mäng oli meie poolt päris korralik,” märkis Huntide treener Marko Ool. “Saime oma rünnaku käima, kiired ja poolkiired toimisid ning ka kolmesed läksid hästi sisse.”

Poolaja võitis BC Hundid vaid tulemusega 42 : 39. “Kuigi viskasime ka ise hästi, jäime pisut hätta nende lõigete ja kattevahetustega. Lisaks said vastased sisse viis kolmest ja me ei saanud kahte meest korralikult kinni,” tõdes treener.

Järgmised veerandajad võideti juba 19 : 13 ja 29 : 24. Marko Oolu sõnul tuli mängus murrang just kolmandal veerandil, aga seda siiski tänu oma heale kaitsele.

Mängus tegi oma debüüdi BC Huntide rivistuse uus mees Margo Liivand, kes on varem mänginud BC Kalev II-s, Paides ja viimati Kohilas. Marko Ool ütles, et huvi oli kahepoolne. “Margo oli vahepeal vigastatud ja ei ole mänginud, kuid on meiega trennis käinud,” täpsustas treener. “Ta on hea viskaja ja meil on temaga üks käik kindlasti juures. Tänu ühele lisandunud tagamehele saame ka kaitses vastastele rohkem survet avaldada.”

Meeskonna resultatiivsemad olid Egert Väinaste 21 ja Margo Liivand 18 punktiga.

Teise grupi tabeliseis: 1. ASSA Lukud / Kuressaare BC Hundid 7; 2. Tamsalu Los Toros /MinuVine 6; 3. TTÜ SK 7; 4. KK Räpina Kotkad 3; 5. BC Kala/Põlva 2; 6. BC Kalev II 2; 7. Audentese SG /Noortekoondis 2 võitu.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 126 korda, sh täna 1)