Vanal prügimäel saab nüüd kelgutada

Kadi raadio eilses “Keskpäevatunnis” kutsus Saaremaa prügila OÜ juhatuse liige Mihkel Paljak soovijaid julgelt talverõõme nautima.

“Siiamaani lund nappis, aga nüüd saab suusatada küll, kuigi sõltuvalt tuulesuunast võib mäel olla ka lumeta kohti,” kirjeldas ta lumeolusid. Ise Paljak mäest alla sõitnud veel pole.

Mäele ligipääsemise kohta pidi Mihkel Paljak tunnistama, et pühapäeval oli Pähklimetsa tee lahti lükatud tõepoolest vaid jäätmejaama väravani. Esmaspäeva lõunaks oli tema sõnul aga seegi probleem lahendatud.

Kellaajalist piirangut mäe kasutamisel ei ole. Suusatajatel tasuks jälgida rajaskeemi. “Mõni on proovinud isegi džiibiga mäkke ronida,” tõi Paljak näiteks. Selline ettevõtmine ei ole mäe hooldajale loomulikult meeltmööda.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 344 korda, sh täna 1)