Piret Sarjas: mu töö põhineb usaldusel (16)

UUS AMET:  Selleks, et senises töökorralduses midagi muuta, peab teadma, kui tugev on vundament, millele hakata korruseid juurde ehitama, tunnistab Piret Sarjas. Foto: Sander Ilvest

UUS AMET: Selleks, et senises töökorralduses midagi muuta, peab teadma, kui tugev on vundament, millele hakata korruseid juurde ehitama, tunnistab Piret Sarjas. Foto: Sander Ilvest

Haiglas aastaid töötanud Piret Sarjas teab, et inimeste usaldus tuleb välja teenida. “Võhivõõrale ei tule keegi kurtma, aga inimesed on saanud haiglas rääkida mulle oma muredest. Võib-olla see ongi praegu mu trump ja eelis,” ütleb esmaspäeval SA Kuressaare Hoolekanne juhina tööd alustanud Piret Sarjas.

Esmaspäeva hommikul oli Piret Sarjas Kuressaare päevakeskuse, oma uue töökoha ukse taga juba enne kella kaheksat hommikul. Kabinettide uksed olid veel lukus ja uued kolleegid kodus. “Ma olin harjunud haiglas kella kaheksaks tööle minema,” naerab Sarjas, kes ei teadnud, et päevakeskuses algab tööpäev kell 9.
Oma esimesel tööpäeval soostus Piret Sarjas ka Saarte Häälele intervjuud andma.

Olete esimest päeva tööl SA Kuressaare Hoolekanne ja ühtlasi päevakeskuse juhatajana. Millised on esmased muljed?
Väga positiivsed. Mis mulle väga palju heameelt valmistab, on see, et eakad inimesed, kellega ma sain lõuna ajal vestelda, olid hästi positiivsed, kõik olid maja ja teenustega rahul. See teeb südame soojaks.

Edasi loe tänasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 477 korda, sh täna 1)