Orissaare lasteaed vajab hädasti uusi atraktsioone (8)

Orissaare lasteaia Päikesekiir hoolekogu kutsus külla Orissaare vallavolikogu haridus-, spordi-, kultuuri- ja eelarvekomisjoni, tutvustamaks neile lasteaia õueala olukorda.

“Üks pool õuealast on kenasti tehtud, aga just teisel poolel, aleviku pool on vanad atraktsioonid,” selgitas lasteaia hoolekogu esimees Ave Erikso. Need atraktsioonid on tema sõnul küll üle värvitud, kuid siiski ajale jalgu jäänud.

Samuti on lasteaia hoolekogu mures, et lasteaia-esisel asfaldil on suured augud ja asfalt mõranenud. Erikso sõnul ei ole see etteheide vallale, vaid pigem tähelepanu juhtimine. “Kui vallal tekib vaba raha, siis võiks ka lasteaia peale mõelda,” sõnas Ave Erikso. Hoolekogu ei eelda, et uued atraktsioonid tuleksid üleöö, aga loodetavasti lähitulevikus ikka.

Orissaare vallavolikogu esimehe Marili Alase sõnul vajab see küsimus kindlasti lahendamist.

“Kui on väikesed lapsed, kes sõidavad tugiratastega, siis nende jaoks on need asfaldiaugud tõepoolest väga ohtlikud,” ütles Alas, lisades, et ta ei julge küll lubada, et kõik saab tehtud selle aasta jooksul, kuid nelja aasta jooksul loodetavasti kindlasti.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 504 korda, sh täna 1)