Ott Tänak valmistus MM-stardiks Norras

Ott Tänak ja Raigo Mõlder teevad eeloleval nädalal Rootsis oma selle aasta esimese stardi autoralli MM-sarjas, milleks valmistumisel testiti oma Ford Fiesta RS WRC-d.

Norras ideaalsetes talvetingimustes tehtud testil läbisid Tänak ja Mõlder 75 kilomeetrit. Ott Tänaku sõnul oli väga hea, et ta sai selle testi teha, sest kõik sujus.

“Võrreldes selle ajaga, kui ma Ford Fiesta RS WRC-autoga viimati sõitsin, pole auto juures suuri muudatusi tehtud,” lausus ta. “Nii sain auto selle testiga endale üsna sobivaks, ralli käigus saame vastavalt vajadusele muudatusi teha. Võib öelda, et pärast seda testipäeva lähen ralli starti rahuliku südamega. Olud Rootsis tõotavad tulla põnevad, praegu on plusskraadid, nädala keskel lubab külma ja nädala lõpus taas sula. Ootame hooaja esimest starti suure huviga.”

Ott Tänak ja Raigo Mõlder stardivad Rootsi MM-rallil M-Sport meeskonna Ford Fiesta RS WRC-võistlusautoga. Ralli algab kolmapäeval, kui sõidetakse testikatse ja Karlstadi publikukatse. Ralli finiš on laupäeval.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 155 korda, sh täna 1)