Ülesaaremaalist mälumängu juhib Torgu Adru

Kolmandat aastat toimuva ülesaaremaalise mälumängu esimesel etapil osales 53 võistkonda. Neljaetapilise mälumängu juhtohjad haaras teada-tuntud kilvarite kants Torgu, kui sealne Torgu Adru nimeline võistkond võitis ühe etapi punktisummarekordiga – 23 punktiga 30-st – esikoha. Senine rekord oli eelmisest aastast Kuressaare Lehevisiooni võistkonna käes punkti võrra väiksema summaga.

Torgu Adrule järgnes esimesel etapil Kihelkonna Tormatel 21 punktiga ja Pöide Puuhobune 20 punktiga.

Neljast etapist läheb kokkuvõttes arvesse kolm paremat. Järgmine etapp toimub 11. veebruaril. Rohkem infot saab aadressilt malumang.saartemangud.ee. Ülesaaremaalise mälumängu küsimusi hakkab avaldama ka Saarte Hääl oma laupäevase lehe meelelahutusküljel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 390 korda, sh täna 1)