Huvikeskus ootab lugusid koolivägivallast

Kuressaare noorte huvikeskus kutsub noori üles kirja panema lugusid koolivägivallast. 

“See teema on minu arvates ühiskonna pildis väga aktuaalne, aga sellest räägitakse suhteliselt vähe,” ütles Kuressaare noorte huvikeskuse noorsootöötaja Liis Kaal. Tema sõnul käivad noortekeskuses erinevate koolide õpilased ning noortekeskuses viibides näevad nad sageli laste ja noorte suhtumist ja käitumist üksteisega.

Kaalu kinnitusel esineb koolivägivalda palju ja enamik juhtumeid ei tule üldse välja või jäävad lahenduseta.

Lugusid, mis võivad olla ka anonüümsed, ootab Kuressaare noorte huvikeskus 25. veebruarini e-posti aadressil packa@hot.ee. Saadetud lugusid on noortekeskuses plaanis lahata foorumteatri meetodit kasutades.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 107 korda, sh täna 1)