Mulgi vargad riisusid Valget Varest

Viljandi maakohus mõistis süüdi kuueliikmelise vargapundi, kellest kahte süüdistati eelmise aasta juunis toimunud sissemurdmises ja varguses Orissaares asuvast Valge Varese trahterist.

Heigo (19) ja Siim (25) tungisid Valge Varese trahterisse eelmise aasta 15. juuni hilisõhtul. Mehed sisenesid söögikohta akna kaudu, võtsid sealt kaasa kassaaparaadi, hulga toitu ja alkoholi, aga ka sigarette ja laudlina.

Kokku tekitasid vargad ettevõttele varalist kahju 1001 eurot.

Heigole määras kohus 160-eurose varalise karistuse, Siimule 1 aasta 4 kuud vangistust, millest 10 kuud jäeti tingimisi kohaldamata 18-kuulise katseajaga. Lisaks mõisteti meestelt Valge Varese kasuks välja 939,25 eurot.
Meestel tuleb maksta ka riigile sundraha ja tasuda õigusabi kulud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 024 korda, sh täna 1)