Endine ARK-i hoone pakub Kaarmale huvi (1)

Arco Vara müüb praegu Riigi Kinnisvara AS-ile kuuluvat autoregistrikeskuse (ARK) endist hoonet Kudjapel Kuressaare teel alghinnaga 59 000 eurot. Mõni aasta tagasi räägiti, et maja võiks saada oma käsutusse Kaarma vald ning see sobiks Kudjape elanike kooskäimise kohaks või siis noortekeskuseks. Sellega oli toona päri ka maanteeamet. Nõnda see aga ei läinud.

Kaarma vallavanem Andres Tinno selgitas Saarte Häälele, et Kaarma vald taotles riigilt hoone tasuta üleandmist, kuid riik keeldus ja andis ARK-i endise hoone üle hoopis Riigi Kinnisvara AS-ile.

Küsimusele, kas vald võiks kaaluda hoone omandamist nüüd, mil see on müüki pandud, vastas vallavanem, et vallavalitsus ei ole hoone ostmist arutanud. Lisaks peaks ostusoovi kinnitama ka volikogu. “Kuid teema tasub kindlasti kaalumist ja me võtame Riigi Kinnisvaraga ühendust,” kinnitas Tinno.

ARK-i endise büroona tuntud hoone asub Kuressaare linna halduspiirist umbes poole kilomeetri kaugusel. Maja on ehitatud 1980-ndatel ja renoveeritud 2006. aastal.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 956 korda, sh täna 1)