Aste põhikoolis said kokku maakonna huvijuhid ja noorsootöötajad

SAID KOKKU: Maakonna huvijuhid ja noorsootöötajad Aste koolimaja uudistamas. Foto: erakogu

SAID KOKKU: Maakonna huvijuhid ja noorsootöötajad Aste koolimaja uudistamas. Foto: erakogu

Traditsiooniline Saaremaa koolide huvijuhtide igakuine kokkusaamine toimus sel korral Aste koolimajas.

Huvijuhtidega ühinesid ka Kuressaare, Orissaare, Muhu ja Kaarma noorsootöötajad, nii sai kokku tervelt 30 inimest.

Reet Lõugas, Aste kooli huvijuht avaldas selle numbri üle heameelt ja märkis, et küllap tõi nii palju uudistajaid kokku uus koolimaja. Pole ju viimased 25 aastat Saare maakonnas uut koolihoonet ehitatud.

Päeva alustas Triin Arva, kes tutvustas tänavuse ettevõtluskonkursi Saaremaa Päike osalustingimusi. Järje võttis üle Valve Heiberg Saare maavalitsusest, kes utsitas aktiivsemalt kasutama kahte noorte teatrisõprade programmi “Teater maale!” ja “Aitan lapsi”. Nende programmide kaudu saab noortegruppidele taotleda toetust nii mandrile teatrisse sõiduks kui ka piletite jaoks.

Hilisemas kohvilauas arutati veel mitmeid noori puudutavaid teemasid. Huvijuhid võtsid ette lähiajal plaanis olevad maakondlikud õpilasüritused, noorsootöötajad arutasid ühise õpilasmaleva korraldamise võimalikkust sel suvel. Töö neil teemadel jätkub veebruaris ja siis juba “sektsioonides”.

Ilme Õunapuu

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 86 korda, sh täna 1)