Priit Sulustele GP-etapil paarismängu esikoht

Nädalavahetusel Kuressaare tennisekeskuses mängitud Eesti täiskasvanute GP-etapil võitsid meeste paarismängu Priit Suluste ja Hendrik Inno.

Esimeses ringis võitsid Suluste ja Inno paari Taavi Annus – Hendrik Lutter 7 : 6; 6 : 2. Seejärel alistati poolfinaalis Ott Ahonen ja Priit Pihl 7 : 5; 1 : 6, 10/2 ja finaalis oldi paremad paarist Kristjan Tamm – Oskar Saarne 6 : 2; 7 : 6.
Meeste üksikmängus võitis Priit Suluste avaringis Kristofer Sven Kliimandit 6 : 2; 6 : 1, kuid kaotas 1/8 finaalis Taavi Annusele 7 : 6; 3 : 6; 5 : 7. Ken Kilumets oli esimeses ringis vaba, kuid kaotas 1/8 finaalis Karl Kiur Saarele 6 : 3; 1 : 6; 1 : 6. Rauno Gull kaotas Kristjan Tammele 3 : 6; 4 : 6. Meeste turniiri finaalis võitis Hendrik Inno Alan Braschinskyt 4 : 6; 6 : 1; 6 : 0.

Turniiri korraldaja ja treener Rauno Gull ütles saarlaste tulemusi kommenteerides, et Priit Sulustel jäi üksikmängus paremast saavutusest natuke puudu, sest ta kaotas Taavi Annusele kahe matšpalli pealt. “Priit parandas end aga paarismängus,” märkis ta.

“Ken Kilumets mängis korralikult omavanuste teise-kolmanda reketiga, kuid ta mängib turniiridel väga vähe ja nii on väga raske võita. Mina mängisin, et ennast natuke liigutada, ja midagi enamat ma ei oodanud.”

Kodusest GP-etapist jäi eemale ka Saaremaa esireket Kert Kilumets, kes valmistub sügisel minema USA ülikooli, ja just sel nädalavahetusel olid tal selleks vajalikud testid.

Naiste üksikmängu finaalis võitis Valeria Gorlats Julia Matojani 7 : 5; 6 : 1.

Naispaarismängu finaalis võitsid Valeria Gorlats ja Julia Matojan Lisanna Pihlakut ja Tatjana Vorobjovat 7 : 5; 5 : 7; 10/5.

“Turniir läks korda ja kõik jäid väga rahule, sportlik tase oli natuke kesisem kui eelmisel aastal,” ütles Rauno Gull.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 338 korda, sh täna 1)