GO SPA hotellide esireas (3)

Maailmas tunnustatud turismiportaal Tripadvisor.com paigutas oma Eesti paremate hotellide edetabelis kolmandaks Georg Otsa spaahotelli. Kuressaare hotell oli ka ainus väljaspool Tallinna paiknev majutus-
asutus reisijate tagasiside põhjal välja valitud 10 hotelli seas. Edetabeli tipus on Swisshotel Tallinn ja Telegraaf.

GO spaas peatunud külastajate arvamused Tripadvisori kodulehel on üldjuhul positiivsed. Nii näiteks kirjutab üks Ühendkuningriigist pärit turist, et pisikese propellerlennukiga Tallinnast Kuressaarde lennates tekkisid tal sihtkoha suhtes juba eelarvamused, kuid hotelli jõudes olid need kõik nagu käega pühitud. “Mu nädal oli suurepärane,” märgib ta. Rõhutatakse ka GO spaa hubasust. “Kuigi tegemist on üsna suure hotelliga, on sul seal tunne, et see on väike,” kirjutab üks soomlane.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 782 korda, sh täna 1)