Piret Sarjas alustab tööd Kuressaare Hoolekande juhina (6)

Eile said kõik vajalikud allkirjad antud ja Piret Sarjas (fotol) on nõus alates veebruarist asuma tööle SA Kuressaare Hoolekanne juhatajana.

“Allkirjastasin kompromisslepingu, oma juhtimislepingu ja olen nõus 1. veebruarist tööle asuma,” kinnitas Piret Sarjas eile Saarte Häälele. Ta märkis, et tema advokaat Kristiina Lee on koostanud vajaliku kompromisslepingu ja kaaskirja, mis on edastatud kohtule. “See tähendab, et loobume igasugusest kohtuvaidlusest, kuna asjad said viimaks üheselt lahendatud,” selgitas ta.

Sarjas tunnistas, et kogu asi on pikale veninud nii tema kui ka kõigi teiste osapoolte jaoks, kuid päevakeskuse juhatajana alustab ta heade tunnetega. “Alustame algusest. Minu poolt on kõik olnu lõpetatud, asjad on korrektselt paika pandud, nagu nad oleksidki pidanud olema.”

Kuna 1. veebruar on laupäev, on Piret Sarjase esimene tööpäev 3. veebruar.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 671 korda, sh täna 1)