Kuressaares kõneldi energia säästmisest (1)

Arensburgi Meedla koja konverentsikeskuses toimus eile Kuressaare energiapäev, mis oli mõeldud korteriühistutele ja teistele energia säästmisest huvitatuile. Rahvast oli kohale tulnud kenake hulk.

Domus Kinnisvara korraldatud üritus juhtis kortermajade elanike tähelepanu ökonoomsele majandamisele, energia säästmisele ja elukvaliteedi parandamisele. Aivar Paabo Pofener OÜ-st rääkis, kuidas korteriühistu saab säästa 30% küttekuludest, parandades elanike olmemugavusi ning Valdek Kraus Eesti korteriühistute liidust jagas positiivseid kogemusi hoonete renoveerimisest Kuressaares. SEB panga esindaja Jaan Rand rääkis kortermaja renoveerimise finantseerimise võimalustest, energiaaudiitor Ainar Viires Ösel Consultingist arutles teemal, kas soojakadude uuringud aitavad saavutada energiatõhusust ning Domus Kinnisvara juhatuse liige Ingvar Allekand kõneles kortermaja renoveerimise ja kinnisvara väärtuse seostest.

Lähemalt saab energiapäeval kõneldust lugeda juba järgmise nädala majandusküljelt.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 245 korda, sh täna 1)