Ain Angerit näeb taas Estonia laval

Ain AngerJuba täna õhtul astub Tallinnas rahvusooperis Estonia lavale Charles Gounod’ ooperis “Faust” Saaremaalt pärit ilmakuulus ooperilaulja Ain Anger (fotol). 

Estonia avalike suhete ja turundusteenistuse juht Ülla Veerg ütles Saarte Häälele, et sel nädalal on kavas “Faust” kaks korda. Teine ülesastumine on mängukavas sel laupäeval ja mõlemad etendused on välja müüdud.

Lisaks salvestab Eesti Rahvusringhääling sellenädalased etendused ning ETV publik saab salvestisi näha aasta lõpupoole. Salvestusest antakse välja ka DVD.

Viimased etendused Ain Angeriga rahvusooperis Estonia olid läinud aasta novembris. Siis oli Anger laval ooperitega “Tannhäuser” ja samuti “Faust”. Mõlemad jõudsid tol korral eesti publiku ette kaks korda.

Ain Angerit on võimalik ooperilaval näha ka sel suvel Saaremaal. Nimelt astub ta üles tänavustel Saaremaa ooperipäevadel Mozarti “Reekviemis” ja galakontserdil. “Esialgse plaani järgi tal sel aastal rohkem etendusi ja kontserte Eestis kavas pole,” märkis Veerg.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 340 korda, sh täna 1)