Tennisekeskuses tuleb kõrgetasemeline GP-etapp

Nädalavahetusel mängitakse Kuressaare tennisekeskuses Eesti täiskasvanute GP-etapp naistele ja meestele.

Peakohtunik Madis Tarum ütles, et mängima tuleb 32 tennisisti ja võistluste tase kujuneb päris korralikuks. “Meie paremad tipud Jürgen Zopp ja Vladimir Ivanov mängivad rahvusvahelistel ATP-turniiridel ning neid Kuressaares ei näe, kuid enamik teisi Eesti tugevamaid mängijaid peaks kohal olema,” rääkis Tarum.

Saarlane Priit Suluste ütles, et tema eesmärk on mängida end vähemalt poolfinaali. “Olen selle nimel tööd teinud,” lausus ta. “Eelmise aastaga võrreldes olen saanud enesekindlamaks ja vorm on ka parem. Konkurents on päris tihe, ühel tasemel vendasid on palju.”

Kuressaares mängitav turniir kuulub Eesti GP-sarja ja mängud toimuvad tennisekeskuses reedest pühapäevani.

Võistlusele on juba registreerunud Alan Braschinsky, Alexey Manuyko, Eneli Lattik, Grete Helena Roose, Hendrik Lutter, Henri Nael, Julia Matojan, Karl Kiur Saar, Kristjan Tamm, Kristofer Sven Kliimand, Madis Sprenk, Marek Turu, Mart Jürgenson, Polina Tšernjak, Priit Suluste, Siim Troost, Taavi Annus, Taavi Himmist ja Tatjana Vorobjova.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 211 korda, sh täna 1)