Suitsupriiks ei suutnud jääda KG 7.a klass (3)

Saare maavalitsuse terviseedenduse peaspetsialisti Imbi Jäe saadetud jaanuari vahearuandest selgub, et “Suitsuprii klassi” võistluse katkestas üks klass – Kuressaare gümnaasiumi 7.a klass.

“Seal ei saagi muud põhjust olla, kui see, et keegi veab teisi alt,” ütles Imbi Jäe, lisades, et kui keegi jääb suitsetamisega vahele, siis kukub terve klass võistlusest välja.

Võistlust jätkavad Leisi keskkool (4.–7. kl), Kihelkonna kool (5.–9. kl), Saaremaa ühisgümnaasium (6.a ja 6.b kl), Kuressaare gümnaasium (4.a, 4.b, 4.c, 5.b, 5.c, 6.b, 6.c, 7.b, 8.a kl), Valjala põhikool (5.–7. kl), Kaali kool (4. ja 5. kl), Lümanda (7.–9. kl) ja Salme põhikool (4.–5. kl) Tornimäe põhikool (4.,5.,6.,9. kl) ja Kahtla lasteaed-põhikool (5.–6. kl). Kokku osaleb võistlusel 482 õpilast.

“Suitsuprii klassi” võistlus on suitsetamisvastane ennetusprogramm 4.–12. klassi õpilastele. Konkursi peamised eesmärgid on ennetada või edasi lükata suitsetamise ja suitsuvabade tubakatoodete tarbimise alustamist laste ja noorte seas, motiveerida tubakat tarbivaid õpilasi sellest loobuma ning toetada tubakavabadust kui eluviisi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 438 korda, sh täna 1)