Rahvasprindis saarlastele kaks esikohta

Eesti autospordi liidu rahvasprindi karikasarja avaetapil Otepääl olid võidukad Gert Virves ja Lauri Peegel.

“Võit tuli üllatusena,” tunnistas üle 1,8-liitrise mootoriga autode klassis Nissan Almera Gtiga kihutav Gert Virves. “Koos vennaga sai minek otsustatud viimasel hetkel, kuna oli arvata, et rajavalik on hea, nagu Otepääl ikka. Vennale oli see esimene võistlus ja ka esimene start uue autoga ning ei osanud head tulemust oodatagi.”

Villa Müllerbecki Otepää rahvasprindil osales klassis 2WD-S kümme sõitjat. “Mõte oli selline, et kui esikuuikusse saaks, oleksin rahul,” rääkis Mändjalas elav Virves.

Esimeses sõiduvoorus osutus kiireimaks Nasva mees Sander Sepp. Gert Virves kaotas talle teisena 7,26 sekundiga. Teises voorus oli Sander Sepp sunnitud aga katkestama ja nii tuli võitjaks teises voorus neljas olnud, kuid otsustava vooru parima ajaga lõpetanud Gert Virves Marko Kukuškini ees.

“Peab ära mainima, et eks see esikoht tuli natuke ka Sander Sepa ebaõnne tõttu,” lausus Gert Virves. “Aga mis teha, ju siis oli minul sel päeval väheke rohkem õnne.”

Gert Virves ütles, et tema selle hooaja eesmärk on osaleda rahvarallidel, kuigi arvestades praegust segadust rahvarallide ümber ei oska ta öelda, kas neid sel aastal üldse toimub.

J18-klassis Honda Civic Type-R-iga võidu võtnud Lauri Peegel ütles, et võistlus kulges tema jaoks hästi, sest ta võitis kõik kolm sõiduvooru. “Rada oli väga kiire ja õnneks ma vigu ei teinud,” lausus noormees, kelle selle aasta eesmärk on samuti osaleda kõigil rahvaspordi võistlustel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 212 korda, sh täna 1)