Linnavalitsuse IT-spetsialistiks valiti Kendi Paet (7)

Kendi PaetLinnavalitsuse infotehnoloogia spetsialisti konkursil jäi kuue osalenud kandidaadi seast sõelale Kuressaare ametikoolis tarkvara ja andmebaaside halduse eriala lõpetanud Kendi Paet (fotol). Viimati töötas ta arvutitehnikuna OÜ-s Sarma.

Linnasekretär Eero Lapi sõnul rääkisid Paedi kasuks mitmed argumendid: väga head soovitused ametikoolist, tema asjalik suhtumine ja analüütiline mõtlemine ning sügav huvi IT-teemade vastu. Samuti tema varasem kogemus arvutikasutajate nõustamisel. “See tundus huvitav töökoht, mis võiks pakkuda uusi väljakutseid. Linnavalitsuses on suurem kollektiiv, tööpõld on laiem ja loodetavasti vaheldusrikas,” põhjendas Paet otsust kandideerida.

Linnavalitsuse IT-spetsialisti tööülesanded on peamiselt seotud linnavalitsuse ja mitmete hallatavate asutuste IT-süsteemide töökorras hoidmise ja kasutajate nõustamisega. Paet asub tööle 27. jaanuaril.

Suurenenud töökoormuse ja kõrgenenud turvanõuete tõttu loodi linnavalitsuses möödunud aasta lõpus lisaks ka IT-spetsialisti töökoht. Nõunikukoht on praegu veel täitmata. Konkurss kuulutatakse välja, kui linnavalitsuse infotehnoloogiaalaste vajaduste kaardistamisega on lõpule jõutud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 788 korda, sh täna 1)