Saarlanna Kati Laev üllitas debüütsingli (2)

TEEB DEBÜÜDI: Kati Laev lubab kevadeks juba järgmist singlit ja peagi ka kodusaarele esinema tulla. Foto: erakogu

TEEB DEBÜÜDI: Kati Laev lubab kevadeks juba järgmist singlit ja peagi ka kodusaarele esinema tulla. Foto: erakogu

Kati Laev, kes on oma kinnitusel muusikaga tegelenud terve oma elu, on nüüd valmis saanud oma debüütsingli “Kui ei tuldagi tagasi”.

Saaremaalt võrsunud Kati Laev kirjutas oma loo ühest tänapäeval olulisest teemast – lahkumisest kodumaalt, aga ka lahkumisest laiemas mõistes. Ta ise leiab, et tänapäeva ühiskond on loonud n-ö ideaalse tee lahkujatele. “Kui midagi ei tööta, ei vaevugi me seda elustama, vaid asume tihtipeale otsima uut ja paremat teed,” selgitas lauljatar. “Lahkuda tundub lihtsam ja uue alustamine tihtipeale kergem, kui anda kõigele hoopis uus võimalus.”

Kati debüütsingel “Kui ei tuldagi tagasi” ongi kirjutatud, mõeldes neile, keda mingil põhjusel meiega enam ei ole. “Kuna tegemist on mu kõige esimese looga, mis on minu enda kirjutatud, siis on see lugu minu jaoks väga suure ja erilise tähendusega,” märkis lauljatar, avaldades lootust, et laulu sõnum ka kuulajateni jõuab.

Kati Laev on õppinud Kuressaare vanalinna koolis, lõpetanud Saaremaa ühisgümnaasiumi ning kõrgkoolitee on ta edukalt lõpuni käinud Tallinna tehnikaülikooli Tallinna kolledžis. Kati kinnitusel on teda peagi ka Saaremaale esinema oodata. “Plaanis on kevadeks välja tulla ka oma teise singliga,” lubas ta.

Laulu muusika autorid on Kati Laev, tuntud saarlane Semy Morgun ja Lauri Pihlap. Produktsiooni eest on hoolitsenud Semy Morgun ja Lauri Pihlap kahasse ning taustavokaalis kuuleb Pihlapi häält.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 243 korda, sh täna 1)