Minister Tiidus eitab pappkuju keelamist (2)

Saarlasest kultuuriministri Urve Tiiduse sõnul ei ole ta keelanud hiidlastel tema pappkujuga kultuurihooaja pidustusi avamast.

“Ha-ha! Kas tõesti arvatakse, et keegi suudab hiidlasel keelata saarlase üle nalja heitmast! See pole lihtsalt võimalik!” kommenteeris Urve Tiidus Saarte Häälele eilse Eesti Ekspressi “Sahinate” rubriigis ilmunud väidet.

Ekspress andis teada, et hiidlased tahtnud veidi nalja teha, printisid välja endise ja praeguse kultuuriministri papist kujud, mõlemad igati soliidse väljanägemisega.

“Tahtsid pika punase vaiba lahti rullida ja korraldada peo kui kahe ministri vastuvõtu. Aga viimasel hetkel teatasid plaanist ka ministeeriumile. Ja kujutad sa ette…– värske minister keelas nalja ära! Vana tõde, et saarlased naljast aru ei saa, sai järjekordse veenva tõestuse – saarlasest kultuuriministri näitel,” kirjutas Ekspress.

Urve Tiidus ütles, et hiidlased, kes on loonud saarlastest lugematul hulgal lõbusaid lugusid, võivad alati saarlaste üle nalja heita.

“Nii palju kui kulub. Ja eks siis saarlased naljatavad jälle hiidlaste üle. See meil saarte rahval veres. Teate ju küll seda küsimust, et miks saarlasel on sinised silmad? Ta sai hiidlastelt peksa,” muheles Tiidus.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 734 korda, sh täna 1)