Järgmine nädal toob kuni 25-kraadise pakase (1)

Kui käesoleva nädala lõpp toob prognooside järgi kuni 23 miinuskraadi, siis järgmisel nädalal läheb ilm veelgi külmemaks ning õhutemperatuur võib öösiti langeda 25 miinuskraadini, ennustab ilmateenistus.

Nädalavahetusel on ilm peamiselt sajuta ja pilvekiht hõreneb. Tuul puhub laupäeval idakaarest, pühapäevaks aga vaibub ja on muutliku suunaga. Öösel on külma 13–18 kraadi, selge taeva all langeb paar-kolm kraadi alla 20, päeval on külma 8–14 kraadi.

Esmaspäeval püsib kõrgrõhuala ülekaal. Idakaare tuul päeval veidi tugevneb. Öösel on külma 12–18 kraadi, kohati langeb paar kraadi alla 20, päeval 7–13 kraadi.

Teisipäeval on ilm sajuta ja võrdlemisi selge taevaga. Puhub mõõdukas ida- ja kagutuul. Öösel on külma 14–19 kraadi, kohati langeb õhutemperatuur kuni 25 miinuskraadini, päeval on külma 9–14 kraadi, kohati jääb õhutemperatuur alla –15 kraadi.

Kolmapäeval ida- ja kagutuul tugevneb. Öösel on külma 15–20 kraadi, selgema taeva all langeb õhutemperatuur –25 kraadini, päeval on külma 10–15 kraadi.

Neljapäeval lisandub pilvi ja päeval sajab kerget lund. Puhub tugev ida- ja kagutuul. Õhutemperatuur on öösel siiski veel vahemikus –14 kuni –19 kraadi, kohati tuleb külma kuni 25 kraadi, päeval tuleb külma 7–12, Kirde-Eestis kuni 15 kraadi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 861 korda, sh täna 1)