Elioni ja EMT esindus kolivad kokku

Kuressaare EMT ja Elioni esinduse ühinemise tõttu on Saaremaa kaubamajas asuv Elioni esindus kuni 27. jaanuarini remondi tõttu suletud.

Elioni kliente teenindatakse EMT esinduses Tallinna tn 8. Elioni esindus taasavatakse kaubamajas 28. jaanuaril EMT ja Elioni ühisesindusena.

“Kuna Eesti inimesed tajuvad Elioni ja EMT-d üha sarnasematena, on kasvanud klientide ootus, et meie juures saab korda ajada mõlema ettevõttega seotud asjad,” ütles Kuressaare Elioni ühendesinduse juht Karl Kuusik.

Praegu tegutseb üle Eesti juba kümme Elioni ja EMT ühisesindust, esimene sellelaadne avati möödunud aasta juulis Tallinnas. Kuusik selgitas, et eelkõige on ühisesinduse eesmärk pakkuda oma era- ja äriklientidele veelgi terviklikumat teenindust ning suhtlus- ja IT-teenuste kooslust.

“Mitmed Elioni ja EMT pakutavad teenused on kattuvad ning ühisesindustes on võimalik kahe ettevõtte teenuseid mugavamalt kliendini tuua,” ütles Kuusik. Uus Kuressaare ühisesindus on tema sõnul ka senistest Elioni ja EMT esindustest märksa avaram, mis peaks klientidele kindlasti meeltmööda olema. Samuti peaks teenindus jõudude ühendamisel klientide jaoks kiiremaks muutuma.

Karl Kuusik juhtis ka tähelepanu, et 28. jaanuaril avatavas ühisesinduses enam teenuste eest maksta ei saa. Edaspidi saab teenuste eest tasuda pangakontorites ja Eesti Posti kontorites või internetipangas, kus on võimalik kasutada ka e-arve püsimakseteenust.


Mööbel huvikeskusele

Kuressaare Elioni esindus annetas nende salongis kasutusel olnud mööbli – riiulid, letid, vitriinid – Kuressaare noorte huvikeskusele.

“Toetame väga taaskasutuse mõtteviisi ja sellist tüüpi koostöö ei ole meie jaoks erandlik,” ütles Kuressaare Elioni ühendesinduse juht Karl Kuusik, lisades, et varasematel aastatel on neil avanenud võimalus toetada mööbliga Kuressaare põhikooli. Sel korral oli nende abist huvitatud noorte huvikeskus.

Kuressaare noorte huvikeskuse direktori Taniel Varese sõnul on noortekeskuse praegune sisustus pärit eelmisest sajandist ja üle elanud kõik kolimised. “Minu plaan on, et rohkem me seda mööblit kaasa ei veaks, ja ehk õnnestub kunagi lahendada ka sisustuse probleem, et saaks uue ja inimsõbraliku,” avaldas Taniel Vares lootust.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 046 korda, sh täna 1)