Dereku burger taotleb oma kaubamärgile kaitset (4)

OÜ Veskimaja Hoov taotleb Dereku burgerile Eesti patendiametist kaubamärgi kaitset.

“Taotlus on meil tehtud ja sisse antud,” ütles OÜ-le Veskimaja Hoov kuuluva Turuköögi perenaine Fleur Sprenk. Ta lisas, et elu on näidanud, et konkurente on palju ja tuleb tegutseda. Kui elukaaslased Derek Ewen ja Fleur Sprenk kaks aastat tagasi burgerite müügiga alustasid, ei oleks nad osanud arvata, et burger nii menukaks kujuneb.

“Eks me katsetasime kogu aeg ja täiendasime,” ütles Fleur Sprenk. “Ma arvan, et selle menu taga ei ole mitte ainult burger, vaid Dereku elufilosoofia,” muigas Fleur, lisades, et Derek on selline rahvamees, kellele meeldib suhelda ja jutustada.

Elaval tulel valmivates Dereku burgerites on ühendatud Põhja-Ameerika grillimisteadus ja saaremaised puhtad maitsed.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 614 korda, sh täna 1)