Saaremaalt läks aega teenima tosin noormeest

Sel nädalal kutsuti 2014. aasta esimese ajateenistusse kutsumisega oma riigikaitselist kohustust täitma üle 300 kutsealuse.

Kaitseressursside ameti avalike suhete nõuniku Anne Osveti sõnutsi läks Saaremaalt seekord ajateenistusse 12 noormeest. “Neli noormeest alustab ajateenistust mereväebaasis ja kaheksa vahipataljonis,” ütles Osvet.

Kaitseressursside ameti andmeil asus enamik kutsealustest ajateenistusse vahipataljonis ja mereväebaasis. Osa noormehi läks aega teenima ka Kirde kaitseringkonna väeosadesse ja tagalapataljoni. Seekord läks aega teenima ka kuus neidu, kelle teenimiskohad on pioneeripataljon, suurtükiväepataljon ja õhutõrjepataljon. Saare maakonnast ühtegi neidu ajateenistusse ei läinud.

Vastavalt kaitseministri määrusele toimub järgmine ja tänavuse aasta suurim ajateenistusse kutsumine 27. nädalal ehk juuli algul, mil oodatakse aega teenima ligi 1700 kutsealust.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 366 korda, sh täna 1)