President kutsub Saaremaalt vastuvõtule kümmekond inimest (1)

President Toomas Hendrik Ilvese vabariigi aastapäeva vastuvõtt toimub sel aastal Pärnus. Kutse sinna on saanud ka kümmekond Saaremaa inimest. Presidendi kantselei avalike suhete juht Piret Pert edastas Saarte Häälele Saare maakonnaga seotud kutsutute nimed. Kokku kutsub president tänavu 800 külalist.

Pärnu kontserdimajja võtavad teekonna ette Entrumi konkursil oma androidõpiku ideega võidutsenud koolipoisid Mikk Kärner Orissaarest ja Mihkel Kristofer Vajak Leisist, Sõrve villaveski eestvedaja Egon Sepp, Merinvesti endine suur-

omanik Enn Meri, Kuressaare Kultuurivara juht ja Juu Jääbi korraldaja Villu Veski, Margus Vanaselja Baltic Workboatsist ja Eesti aasta põllumees Tõnu Post.

Piret Pert märkis, et vastavalt traditsioonile said kutse ka Saaremaaga seotud riigikogu ja valitsuse liikmed ehk Jaanus Tamkivi, Kalle Laanet, Imre Sooäär ja Urve Tiidus ning loomulikult president Arnold Rüütel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 620 korda, sh täna 1)