Keskkonnainspektsioonis kaks uut inspektorit (4)

Viimase kuu jooksul on keskkonnainspektsiooni Saaremaa büroosse tööle võetud kaks metsa- ja jahijärelevalve inspektorit. 

Detsembri alguses asus tööle varem maksu- ja tolliametis ning politsei- ja piirivalveametis töötanud Vallen Aug. Esmaspäevast alustas 2010. aastal keskkonnakaitse erialal kõrgkooli lõpetanud Hendrik Lõbus. Mõlemal mehel on endalgi korralik jahilkäimise kogemus ja nad kuuluvad Salme jahimeeste seltsi.

Keskkonnainspektsiooni pressiesindaja Leili Tuule sõnul ei pruugi uued inspektorid teha vaid oma kitsas liinis järelevalvet. “Nagu väikestele büroodele iseloomulik, tuleb inspektoritel vajadusel tegeleda ka muude valdkondadega,” sõnas Tuul.

Tema kinnitusel on värsketel inspektoritel siiski veel palju õppimist, et neist menetlusõigusega inspektorid saaksid. Tuleb läbida sisekaitseakadeemia koolitused, kursus Paikuse politseikoolis ja palju muudki.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 867 korda, sh täna 1)