Mees parkis auto igaks juhuks maanteekraavi (11)

Mees parkis auto igaks juhuks maanteekraavi

Sõitmisest tüdinud juht parkis auto maanteekraavi, et see teistele liiklejatele ette ei jääks. Foto: Irina Mägi

Esmaspäeva õhtul kella 21 ajal sai politsei teate, et Pihtla vallas mõni kilomeeter enne Haeskat on sõiduauto kraavis. Kontrollimisel selgus, et kraavi oli oma sõiduautoga Ford Focus Turnier sõitnud 65-aastane mees.

Politsei pressiesindaja Hedy Tammelehe sõnul on juhi joove selgitamisel. Kuid samalt mehelt oli möödunud aastal auto purjuspäi juhtimise eest juhtimisõigus kohtu otsusega ära võetud. “Algatatud on kriminaalmenetlus, mis puudutab karistuse kandmisest kõrvalehoidumist,” teatas Tammeleht.

Kui fotograaf Irina Mägi sündmuskohale jõudis, oli agressiivne mees pandud politseiauto tagaistmele, kus ta palus, pisar silmas, et tal lastaks koju memme kaissu minna.

Põhjendades, miks ta auto kraavis on, ütles mees, et otsustas auto ära parkida. Lihtsalt selleks, et see teistele ette ei jääks. Ise oleks ta koju Mujastesse jalgsi läinud. Sinna on Haeskast umbes 30 kilomeetrit.

Sõitmisest tüdinud juht parkis auto maanteekraavi, et see teistele liiklejatele ette ei jääks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 450 korda, sh täna 1)