Linnavõimu vastuvõtule on kutse saanud 500 inimest (8)

Kuressaare linnapea ja linnavolikogu esimehe iga-aastase vastuvõtu kutseid on sel aastal laiali saadetud ligi 500. Kutsutute arvu teeb suuremaks ka see, et paljud tulevad kaaslasega. Linnavalitsuse pressiesindaja Liise Kallase sõnul ei ole veel lõplikult kindel, kui palju inimesi vastuvõtule tegelikult tuleb, ja seetõttu ei saa öelda ka ürituse lõplikku maksumust.

Seda, keda peole kutsutakse, Kallase sõnul nimeliselt veel avaldada ei saa. Seda seepärast, et kõigile ei ole kutse veel kohale jõudnud. Võib vaid öelda, et kutse saavad linna aukodanikud, linna asutustes töötajad, volikogu liikmed jne. Samuti on kutsutud erinevate preemiate, stipendiumide jms saajad. Need inimesed on küll juba valitud, kuid nende nimed avalikustatakse 16. jaanuaril selsamal kultuurikeskuses toimuval vastuvõtul.

Peolaua eest kannab sel aastal hoolt Saaremaa ettevõte Sinu Catering. Suupistevalikus on kilu- ja kartulisuupiste krõbedas rullileivakausikeses, laimilõhe miniröstsaial, rosmariini-lambafilee Borodino leival, korvike suitsupardi-maasikasalatiga, hiidkreveti-tempura, ürtidega küpsetatud veisefilee volovanis. Magusroaks pakutakse šokolaadikattega kirsi-brüleetorti ning joogiks vahuveini, veini, teed, kohvi, vett. Õhtusöögi arvestuslik maksumus ühe inimese kohta on 7.50.

Vastuvõtu ametlikus osas astuvad üles keelpillimängijad Kuressaare muusikakoolist, pärast mängib tantsuks ansambel Onud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 935 korda, sh täna 1)