Leo Filippov: jään headele mõtetele avatuks (3)

Leo Filippov jään headele mõtetele avatuks

KADAKAS ON VÄGA VÄÄRTUSLIK: “Kadakas on ka ääretult põnev puu. Rahvapärimuse kohaselt minevat inimese hing pärast tema surma korraks kadaka sisse. Mõned näevad kadaka tipus hingelindu. Hämaras võib sellist pilti kujundlikult nähagi. Samas on kadakas kõige tervislikumate omadustega puu,” teab Leo Filippov. Foto: Sander Ilvest

“Igas ajahetkes nägin ma arenguvõimalusi, mille nimel pingutada,” ütleb ligemale 27 aastat Saare maavalitsuses töötanud Leo Filippov, kelle ametikoht maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonnas uuest aastast koondati. Koju ahju taha jääda ta siiski ei kavatse.

“Olen tänulik nende töiste hetkede eest, mil suutsime üheskoos teha midagi vajalikku nii Saaremaa kui ka kogu Eesti inimeste heaks. Headele mõtetele ja rõõmsatele inimestele jään ikka ja alati avatuks. Kohtumiseni uues elurollis!” saatis Saare maavalitsusest koondatud Leo Filippov eelmise aasta lõpus koostööpartneritele kirja.

Staažikas riigiametnik lisas, et on jõudnud vanusesse, kus antakse märku, et võiks aktiivsest tööelust loobuda. “On otsustatud, et minu teenistusleping Saare maavalitsuses lõpeb 31.12.2013 ja ametikoht koondatakse,” teavitas 1987. aastast maavalitsuses töötanud Filippov.

Tõele au andes saab lehetoimetus harva niisuguseid teateid koondatuilt endilt. Leo Filippov on ses mõttes erand.

Edasi loe teisipäevasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 987 korda, sh täna 1)