Üks Eesti kallimaid kortereid läks kaubaks Kuressaares (4)

LVM Kinnisvara koostas maa-ameti andmeile tuginedes pingerea eelmisel aastal Eesti suuremates linnades müüdud kallimatest ja odavamatest korteritest. Mõlemas TOP 10-s – nii odavamate kui ka kallimate – on sees ka üks korter Kuressaarest.

LVM Kinnisvara juhatuse liikme Ingmar Saksingu (fotol) andmeil müüdi Eesti kalleim korter eelmisel aastal Tallinnas 1 115 113 euroga. Eesti odavaim korter müüdi eelmisel aastal aga Viljandis kõigest 100 euroga.

Kallimate korterite tabelisse jõudnud Kuressaare korter platseerus tabelis 5. kohale ja korteri müügihind oli 105 000 eurot. Odavamate korterite pingeritta jõudnud Kuressaare korter platseerus oma 5000-eurose hinnaga täpselt 10. kohale.

Saksing ütles Saarte Häälele, et juba tehtud tehingute üksikasju, nagu nt kus kõige kallim ja kõige odavam korter asuvad, avaldada ei tohi. Kui tunda aga kohalikku turgu, siis on teada, et kõige kallimad korterid on üldjuhul uusarendustes.

Kuressaares on Saksingu sõnutsi kolm suuremat uuemat projekti – Merikotka, Kaluri tee ja Vallimaa tänaval –, seega võib aimata, kus see korter asub.

Korteripakkumisi oli Kuressaares eilse seisuga veidi üle saja. Müügis olevatest kalleim korter asub Tallinna tänav 19A, selle kolmetoalise hinnaks on kuulutuses märgitud 124 000 eurot. Sellele järgneb kohe Merikotka residentsis asuv uus neljatoaline korter, mille eest küsitakse 120 000 eurot.

Hetkeseisuga odavaim korter asub Kuressaares Ida tänaval. Tegemist on ühetoalise korteriga, mille hind on kuulutuse andmeil 22 000 eurot.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 261 korda, sh täna 1)