Timmu Kõrge soetas tipptasemel võistlusauto (6)

Timmu Kõrge soetas tipptasemel võistlusauto

LÄHEB LAHINGUSSE: Timmu Kõrge loodab uue autoga võtta Eesti tugevamad tiitlid. Foto: Raul Vinni

Saarlasest rallisõitja Timmu Kõrge istub koos kaardilugeja Erki Pintsiga järgmisel aastal Ford Fiesta R5 rooli. Maailmatasemel võidusõiduautot näidati ka Saaremaa Spordisöprade Söul läinud aasta lõpus. Kõrge ja Pintsi eesmärk on võidelda kõige kõrgemate tiitlite nimel.

“Eesti meistritiitel absoluutarvestuses ja nelikveoklassis on vaja kätte saada,” avalikustas Timmu Kõrge 2014. aasta peamised sihid. “Kindlasti on meil plaanis sõita kõikidel Eesti meistrivõistluste sõitudel ja kui leiame lisaraha, siis kas mõnel Euroopa etapil või Soome maailmameistrivõistluste rallil.”

Pärast Saaremaa rallit ütles Timmu Kõrge, et tema karjääris sõltub edaspidi kõik sellest, kas toetajad tahavad veel kaasa teha. “Täna on peatoetaja Silveston tegija,” rõõmustas rallipiloot, kelle sõnul ei ole kogu hooaja eelarve veel koos, kuid sellega tegeletakse.

Timmu Kõrgel jagus uue sõiduvahendi aadressil vaid kiidusõnu. Kuu aega tagasi tegi ta esimese testi ja läbis 28 km. “Tunne on väga hea, sest see on auto, mis on ralli jaoks loodud,” tunnustas ta valget Ford Fiesta R5.

Esimese stardi uue autoga tahavad Timmu Kõrge ja Erki Pints teha jaanuari lõpus toimuval Võrumaa talverallil.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 253 korda, sh täna 1)