SLT reklaam pahandas taimetoitlasi (7)

Virtsu sadamas rippuv Saaremaa lihatööstuse (SLT) reklaamplakat, kus mägiveise pildi kõrval seisab kiri “Taimetoitlased on jändid!”, on Facebookis pahandanud inimesi, kes peavad seda reklaami ekslikult taimetoitlasi solvavaks, vahendas Postimehe tarbijauudiste portaal Tarbija24. 

“Mida see sõna “jänt” üleüldse tähendab? Mulle tundub see plakat tiba õel,” kirjutab Facebookis üks naine ja teinegi tõdeb, et tegemist on kummalise reklaamiga.

SLT selgitas aga, et kuna kasvatab suure osa toorainest Saaremaal ise, siis tuli sealt idee näidata reklaamis lihatööstuse oma veist. Mainitud lause viitabki samal plakatil olevale fotole šoti mägiveisest. “Šoti mägiveis on väga efektse välimusega ja mõjub Saaremaa rannaniitudel vaatajale positiivselt. Saarlane ütlebki sellistel puhkudel, et “vaata, kui jänt”,” selgitas SLT müügidirektor Koit Repnau.

Mainitud reklaamlahenduse pakkus välja ja tootis Kadi raadio ning praegu näeb kõnealust plakatit ainult Virtsu sadamas.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 100 korda, sh täna 1)