Talvekontserdil astus üles 60 noort

Jõulukuu esimene pühapäev tõi Kuressaare linnateatri lavale 60 noort lauljat, tantsijat ja pillimängijat, et ühiselt üles astuda “Talvekontserdil”, üritusel, kus said oma oskusi näidata erinevates koolides õppivad ja erinevate huvialadega tegelevad Kaarma valla noored.

Mõmmi ja Päkapikk koos noorte teadustajatega hoidsid kontserdi lõbusate dialoogidega kenasti ohjes. Värvikirev kontsert andis saalitäiele publikule ülevaate meie noorte tegemistest: kõlas nii viiuli-, kitarri- kui ka klaverimängu, laule, luulekava, ning lavapõrand pandi proovile rohkete tantsudega.

Kontserdil anti kätte ka selleaastased stipendiumid ning kuna tegemist oli noorteüritusega, siis jagati ka valla tänukirju neile, kellega on tehtud märkimisväärselt toredat koostööd. Kultuuristipendiumi pälvis pikaaegse aktiivse tegevuse eest Kaarma maanaiste selts, spordistipendium läks muu hulgas ka noorte sporditegemist edendavale treenerile Andre Käenile. Haridusstipendiumi sai Aste lasteaias 43 aastat töötanud õpetaja Marika Koppel ning noorsootöö stipendiumi tubli muusik ja sportlane, Nasva noormees Sander Sepp.

Noorte päästeringi tegevusele kaasaaitamise eest pälvisid tänukirja Kätlin Poopuu ja Margus Lindmäe. Kessu kohvikut tänati noorte operatiivse ja alati maitsva toitlustamise eest ning tänukirja sai ka noortesõbralik bussijuht Aavo Kaimer.

Korraldaja tänusõnad kuuluvad aga kõigile esinejaile, nende juhendajatele ja suurepärasele publikule.

Ilme Õunapuu

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 47 korda, sh täna 1)