Puhume lume minema!

Puhume lume minema!

Foto: aiatehnikaeksperdid.ee

Viimastel aastatel on lumepuhurite müük Eestis hüppeliselt kasvanud. Veel mõned aastad tagasi võis selliseid imeloomi näha väga harva ning pigem oli nende kasutamine erand. Paljud meist on jäänud truuks korralikule lumelabidale, mis on väga universaalne ja töökindel lahendus. Kui peate aga lund koristama suuremalt alalt, võib labidat kasutades kuluda selleks suurem osa päevast või lausa terve nädalavahetus. Sellisel juhul on mõttekas soetada lumepuhur.

Mida tasub puhuri ostmisel jälgida ja missuguseid tooteid turul pakutakse? Müügil on igasuguseid puhureid: on väiksemad, mida peab lükkama, ja on suuremad, mis sõidavad ise. Põhiliselt jagatakse puhurid kolme klassi: ühe-, kahe- ja kolmesüsteemsed.

LAURI LOTAMÕIS
tehniline konsultant
Aiatehnikaeksperdid.ee

Edasi loe OmaKodu talvenumbrist

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 647 korda, sh täna 1)