Portselan, metall, tekstiil…

Portselan, metall,  tekstiil...

Foto: Sishi

Seda kõike saab kasutada jõulupuu kaunistamiseks. Kuigi kuuse ehtimine kuulub igal aastal möödapääsmatult detsembrikuu toimingute hulka, on see ometi kõike muud kui rutiin ja tüütu tegevus. Ja kes nii arvab, jätab kuuse kaunistamata ja jääb ise ühest rõõmsast kogemusest ilma. Traditsioonile vaatamata ilmneb kuuseehete moes pea igal aastal mõni üllatus või isegi vimka. Ka sel aastal tulevad jõulud pisut teisiti.

Oma Kodule jagab värskeid uudiseid ja tutvustab uusimaid trende florist Taivo Piller.

Igal aastal on natuke uusi suundi ja uusi trende, aga võib öelda, et põhiosas jätkuvad eelmisel aastal alanud suundumused. Valge värv on jõulukaunistustes olnud populaarne ja laialt kasutusel juba pea 15–20 aastat. Suurim uuendus on see, et nüüd on esile tõusnud puhas valge matt portselan. Seda varem olnud ei ole.

Edasi loe OmaKodu talvenumbrist

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 273 korda, sh täna 1)