Kaarma spordiklubi osales lauatennise meistrivõistlustel

Kaarma spordiklubi lauatennisistid osalesid 7. detsembril Kuressaare spordikeskuses toimunud Saare maakonna 2013. aasta meistrivõistlustel. Seekord oli meil välja panna lausa viis võistlejat, seega olime liikmeterohkeim võistkond.

Seitseteist mängijat alustas meesüksikmängudega hommikul kl 10. Pika päeva lõpuks sai Kaarma spordiklubi turniiritabelisse järgmised kohad: 7. Jüri Saar; 10. Vahur Poopuu; 11. Andre Käen; 13. Siim Sooäär; 16. Raivo Rosin.
Paarismängus võistles kuus paari ja Kaarma spordiklubi sai 5. (J. Saar ja V. Poopuu) ja 6. koha (A. Käen ja S. Sooäär).

Segapaarismängus tuli Kaarma SK võistkonna esindajale Vahur Poopuule pronksmedal – selle saavutas ta koos Maarika Saksaga Valjalast.

Andre Käen

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 36 korda, sh täna 1)