Aita valida aasta ettevõte

Juba neli viimast aastat järjestikku on Saare maakonnas välja kuulutatud aasta ettevõte. Tuleva aasta algul saab ka järjekorras viies aasta parim pidulikult välja hõigatud.

Ajaleht Saarte Hääl, raadio Kadi ja Saaremaa ettevõtjate liit kuulutasid mõne aja eest välja Saare maakonna ettevõtte 2013 konkursi. Konkursi ühe eestvedaja, Saarte Hääle vastutava väljaandja ja Kadi raadio tegevdirektori Gunnar Siineri sõnutsi on tänavuse konkursi puhul rõõmustav tõdeda, et kandidaate on esitatud väga erinevatest valdkondadest. Samas innustas ta kõiki oma sõna veel sekka ütlema ja mõnest tublist Saare maakonna ettevõttest, kes lõppeval aastal positiivselt silma jäänud, kindlasti teada andma. Nominente oodatakse veel kuni 31. detsembrini e-meili aadressil 2013@saartehaal.ee. Teine variant on täita ankeet aadressil www.kadi.ee/2013. Seal tuleb kirja panna vaid ettevõtte nimi, lühike põhjendus, miks just see ettevõte on olnud sel aastal silmapaistvaim, ja esitaja nimi.

2012. aasta ettevõtte tiitel läks Kõljala POÜ-le, mida veab Tõnu Post. Ülemöödunud aastal pälvis Saare maakonna aasta ettevõtte tiitli OÜ Merinvest, aasta enne seda AS Saaremaa Laevakompanii ning esimene aasta ettevõtte tiitel anti AS-ile Baltic Workboats. Aasta ettevõte 2013 kuulutatakse välja jaanuari lõpus.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 76 korda, sh täna 1)