Päkapikuturniiri korvpallis võitis Orissaare

Päkapikuturniiri korvpallis võitis Orissaare

Foto: erakogu

Reedel toimus Kihelkonna koolis traditsiooniline korvpalliturniir kuni 7. klassi õpilastele.

Kuna detsember on päkapikkude kuu, siis sai võistlus 14 aastat tagasi nimeks Päkapikuturniir. Sel aastal osales kaheksa võistkonda üle maakonna, kes olid jagatud kahte alagruppi.

Kaotusteta pääsesid kohamängudele Valjala ja Orissaare, kelle ülipõneva finaalmängu võitis tulemusega 34 : 30 Orissaare.

Lõplik paremusjärjestus kujunes järgmiseks: 1) Orissaare gümnaasium (Siim Sander Pärn, Hermo Laidma, Danel Tiitma, Sander Salumäe, Karl Rander, Joonatan Johanson, treener Mati Rüütel); 2) Valjala põhikool (Tarmo Väli, Markkus Nuut, Horre Päeske, Taavi Nõmm, Kaur-Jaagup Lapp, Kaur Varipuu, Karl Lember, õp Andre Kuntsel); 3) Saaremaa ühisgümnaasium (Mattias Rihvk, Martin Sepp, Oliver Paljak, Mihkel Lõuk, Ian Felix Post, Mihkel Rasu, Rasmus Saar, õp Ivar Tamm); 4) Kuressaare gümnaasium; 5) Kihelkonna kool; 6) Kaali kool; 7) Aste põhikool; 8) Muhu põhikool.

Võistkondade parimateks mängijateks tunnistati Siim Sander Pärn (OG), Tarmo Väli (Valjala PK), Martin Sepp (SÜG), Aleksander Tõru (KG), Sander Lonks (Kihelkonna), Karel Aale (Kaali), Henri Kuris (Aste PK) ja Miko Pärn (Muhu PK).

Peeti ka vabaviskevõistlus, kus otsustavaks said ühe minuti jooksul tabanud visked. Võitis Sander Lonks Kihelkonna koolist viie tabamusega, 2. koha sai Martin Sepp SÜG-ist (neli tabamust, ümbervisetel seitse) ja 3. koha Mathias

Rihvk SÜG-ist (neli tabamust, ümbervisetel neli).

Monica Kallas

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 332 korda, sh täna 1)