Koit Kelder: kui me ei liitu, siis meid liidetakse (21)

Koit Kelder kui me ei liitu siis meid liidetakse

TULEB MEELDE TULETADA: Koit Kelderi arvates tuleb Reformierakonna kohalikus organisatsioonis lihtsalt meelde tuletada, mis on nende ühine eesmärk. Foto: Sander Ilvest

Kohalike omavalitsuste valimised võitis Saare maakonnas summa summarum Reformierakond. Kasu sellest teadmisest reaalselt kohe ei tõuse. Võim on ikkagi vallapõhine. Reedel Reformierakonna maakonnaorganisatsiooni juhiks valitud Koit Kelder tõdeb, et suures plaanis tuleb nentida, et tegelikult valimistel kaotati. Tema sõnul näitab lõpuks siiski aeg, kes võitis ja kes kaotas.

Miks otsustasid taas kandideerida?

Otsustasin kandideerida, kuna näen, et saan olla kasulik. Tunnen endal kohustust maakonna arengusse panustada ja on üsna loomulik, et erakonna liikmena teen seda ka töö kaudu erakonna maakonnaorganisatsioonis. Seda enam, et minu arvates on maakondlik mõõde Saaremaa arengutest rääkides tihtilugu katmata.

Kas eelmised kaotused (SOL-i esimees, ühinemise teema Pöidel) pole poliitikategemise isu veel ära võtnud?

Olen öelnud enne ja ütlen veel, et ei pea kumbagi nimetatutest kaotuseks. Ma olen oma elu Saaremaaga kapitaalselt sidunud ja minu jaoks on eluliselt oluline, et Saaremaal vaataks keegi tänasest päevast kaugemale. Mul pole õigust arvata, et keegi teine peaks seda minu ja meie endi eest tegema. Me ise peame oma tuleviku eest seisma. Ootan sellist suhtumist kõigilt.

Edasi loe tänasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 312 korda, sh täna 1)