Saarlased eelistavad soetada niiskusekindlaid nutitelefone (5)

Saarlased eelistavad soetada niiskusekindlaid nutitelefone

NUTITELEFON: Tele2 kaupluse müüja Merje Sinimeri näitab nutitelefone, mis saarlaste seas populaarsed on. Foto: Sander Ilvest

Saaremaal telefone müüvad ettevõtted tõdevad, et saarlased on üha enam omaks võtnud nutitelefonid. Seejuures on nende usinamad soetajad naised ning eelistatumad niiskusekindlad nutikad.

Elisa Eesti AS-i suhtekorraldusjuhi Marika Raiski sõnul ületab nutitelefonide müük saarel praegu tunduvalt kõnetelefonide müügi, sest juba 77% Saaremaal müüdud mobiiltelefonidest on nutitelefonid. Kõige popimad mobiiltelefonid Saare maakonnas on Elisa andmeil Samsung Galaxy Trend ja Sony Xperia V.

“Kui vaadata telefonimüügi pikemat edetabelit, näeb, et saarlased eelistavad niiskusekindlaid nutitelefone, mis võib tuleneda sellest, et Saaremaa on ümbritsetud merega. Huvitav on trend, et Saaremaal on neid kõige popimaid nutitelefone ostnud naised meestest rohkem,” rääkis Raiski.

Ta lisas, et kõige rohkem nutitelefonide ostjaid on vanuses kuni 30 eluaastat, kuid nutika telefoni soetajaid jagub ka vanematesse vanuserühmadesse, näiteks on igakuiste nutitelefonide ostjate seas 5–6% ostjatest vanemad kui 65 aastat.

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 961 korda, sh täna 1)