Aurigas uus naistepesu pood (3)

Täna avatakse Auriga kaubanduskeskuses Baltimaades juba 50. Lauma Lingerie ehk naistepesu pood. Kohe hommikul vara pesupoodi siiski tormata ei maksa, sest uksed teeb kauplus lahti lõuna paiku.

Anu Auga, uue naistepesu poe esindaja rääkis Saarte Häälele, et Lauma bränd on iseenesest pärit juba 1960. aastatest, seega peaks see paljudele tuttav olema. “Lauma on kuni siiamaani kenasti tegutsenud ja on Eestis samuti juba aastaid,” sõnas Auga. Aurigas avatav pood on Lauma jaoks terve Baltikumi peale 50. kauplus.

Lauma Lingerie’ tootevalik on lai. “Siin on kaupa nooremale kliendile, ütleme siis tütarlastele, ja tegelikult kuni vanaemadeni välja,” märkis ta. “Valik on tõesti hästi suur ja lai.” Kindlasti on Lauma kaupluses olemas klassikalise pesu valik, on ka nn värske moeliin, kus tooted igal kuul vahetuma hakkavad. “Igas kuus tuleb juurde uus kollektsioon,” sõnas Anu Auga.

Suur valik on ka korrigeerivat pesu, kombineesid, alusseelikuid, ööpesu, aga kindlasti ka veidi pidulikumat aluspesu. “Kui keegi otsib näiteks pidulikumat korsetti või sukahoidjat, on meil ka selliseid peenemaid asju olemas.”

Kaupluses on kaks müüjat, kes Anu Auga sõnul oskavad kliente abistada, et igaüks leiaks just selle õige mudeli. “Jõulud on tulemas ja kindlasti on seega poodi oodatud ka kõik mehed. Müüjad oskavad neile soovitada, kuidas oma naisi kauni pesuga rõõmustada!” kinnitas Anu Auga.

Avamise puhul on Auriga naistepesu poes spetsiaalsed avamishinnad.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 306 korda, sh täna 1)